Srodne duse

Srodne duse
Kaže se da sve što ljudi, a naročito umetnici, rade ima koren u slikama koje nose duboko u sebi. Iz te emotivne riznice, kao iz neke kutije tajni, nepoznatim putevima stižu i oblikuju se svi naši potezi, a da toga najčešće nismo svesni. Možda tako naša odluka da dizajniramo porcelan nije stigla samo kao racionalni izbor u trenutku kada je jednoj bio pun kofer posla stiliste a drugoj slikarstva i kada smo poželele novi .

Remake nagradna igra

Lets play!! Osmislili smo malu nagradnu igru za sve nase verne pratioce na socijalnim mrezama i sve one nove koje zeljno iscekujemo.Zakacite na svoj instagram zid sliku nekog Remake proizvoda i tagujete nas.Ispod zapisite jednu svoju luckastu novogodisnju rezoluciju,stavite @remakehome i hashtag #remakegivaway. Najzanimljivija rezolucija pobedjuje, a mi saljemo na kucnu adresu Remake beretku kao poklon. Nagradna igra traje do 19.01.2017 godine  u 20 h  objavljujemo pobednika ili pobednicu naggradne igre. Nagradu , beretku .

Bela košulja sa stavom

Bela košulja je klasičan odevni komad koji nikada neće izaći iz mode. Trendovi dolaze i odlaze ali ona ostaje Sigurno vam je već poznato da je klasična bela košulja onaj must have komad odeće koji morate imati u ormaru Kao dobre farmerke, ovaj komad je pravi spasilac. Ukoliko je nosite sa uskim farmerkama i štiklama, imate modernu i elegantnu odeću za noćni izlazak. Ako belu košulju nosite u kombinaciji sa pencil suknjom imate savršen izgled .

“Pardon my french” slikanje za novu kampanju

Red Beret
Krajem decembra bili smo jako vredni… Hteli smo da se naoruzamo dobrom energijom i novim fotografijama za nase beretke. Sasvim slucajno naisli smo na instagramu na devojku koja nas je odusevila. Pre svega svojom lepotom i potpuno neobicnim stilom i estetikom koja nije karakteristicna za ove prostore. Minja  @misspsychocat je instagram zvezda, pin up model, antropolog i predivno nasmejano stvorenje koje se po svemu uklapa u ono sto mi smatramo Remake stilom. Cim smo .

Lazy day

To su oni dani , kad je krevet naš najbolji prijatelj. Brend Remake vam pomaže da ti trenutci postanu posebni. Naša kolekcija vintage šolja pravi nasu svakodnevnicu posebnom. vintage teacup “love vintage redesign tea cup time for me vintage tea cup “once upon a time…”

Remake giving time

It is our favorite time of the year – time to gift! Remake is preparing 14 gifts, beautifully wrapped just for your loved ones. You can choose a present for your IDEALIST boyfriend, your globetrotting HIGH HEEL TRAVELLER friend or the notorious GREAT KISSER. And there’s even more more irresistible packagings to choose from. Love Hunter or Drama Queen – just pick your favorite! Dedicate it to your mom, sister, boyfriend – anyone you .