24 and much more…

24 and much more…

24 and much more…


Ako brojite kalorije ili ste bezgrešne, zatvorite ovu stranicu.
24 and much more...

Grešnice i grešnici aktivirajte sva svoja čula jer kako vaš omiljeni kulinarski kanal 24kitchen sa ponosom najavljuje, počinje emitovanje nove emisije pod nazivom „Moja francuska pekarica“. Ko se nalazi iza svih drsko bezobrazih, neodoljivo kremastih i nebesko vazdušastih đakonija?

Niko drugi do Nina Babić ponosna vlasnica malih tajni najlepših deserta na prostorima Beograda, a sada već slobodno možemo reći i šire.

Gđa Mirkov odevena Ljubavlju

Iz ušuškanosti svoje male poslastičarnice gđa Mirkov se seli na veliku pozornicu, a mi smo tu kao njene odabranice da joj pružimo oslonac i podršku. Jer dobru poslasticu mora da proprati onaj čuveni zvuk grebanja po tanjiru (vapaj za još ili sjajna završnica kao najbolji kompliment).

Remake porcelanske kreacije kao temelj svake poslastice, tri razloga zašto:

-Gospodja Mirkov nam je poklonila svoje poverenje time što svoja kulinarska umeća poslužuje na našem porcelanu i što nas je predložila timu 24kitchen kao nekoga sa kim dopunjuje svoju priču

-Grebanje po porcelanu zvuči melodičnije, vrtlog kafe ili čaja nastao kružnim pokretima kašičice, dok lagano dodiruju ivicu šoljice,
žubor čaja koji teče iz čajnika – simfonija.

-Uživanje nam je da delite svoje najslađe trenutke sa nama.

Mogla bih da navedem još najmanje 33 razloga, ali to ostavljam vama da sami otkrijete.

Nina Babić će vas prošetati ulicama Pariza dok uživate u mirisu svežih pečenih francuskih kroasana, čokoladnom tartu ili možda u aromi moćnog braunija. Pred nama su 16 emisija u kojima će sa vama podeliti neke od svojih čuvenih recepata.

Gđa Mirkov vam poručuje:

Naoštrite svoje olovke drage dame, premijerno izdanje stiže 10.maja u 13 časova.

Ponosni smo zato što ćemo imati svoju predstavnicu na jednom od kanala koji hrani oči i dušu, rame uz rame sa ostalim kulinarskim magovima, isto tako bićemo i sami neskromni jer smo učesnici u svemu tome.

Veliko hvala timu iz behind the scene:

                                                                                         Autor: Marina Trifunović

Contact

Remake
Gundulićev Venac 24,
11 000 Belgrade Serbia

Tel +381640309209
follow us
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty