Elements updated

Elements updated

4 porcelanska tanjira sa plavim motivima
Da se podsetimo kako je sve počelo.

Možda vam je sada malo jasnije zašto baš prvobitna četvorka, ako nije, objašnjenje je – temelj. Broj sa tako mnogo simbolike u sebi je nama poslužio kao temelj da nadogradimo prethodno napravljenih 4 elemenata sreće i dodamo još malo te čarobno plave boje – Elements updated.

porcelanski cajnik i soljicesa plavim motivom
More please čajnik kapaciteta 750ml, oplemenjen 24 karatnim zlatom, ručno nanešenim.

Najčešće žargonski izgovorena rečenica „sipaj nek’ preliva“, uglavnom kada zahtevamo ljubav i pažnju, je naš sinonim za – ne pristajem na manje od toga – MORE PLEASE.

Taj začarani krug uzimanja i davanja, karusel sreće koji se neprestano vrti. Radost koja nas ispuni kada nekome izmamimo osmeh – spread the JOY by GIVING.

Ono što bi smo možda stavili kao krunu ove kolekcije, a ujedno i kao najrealističniji prikaz 2020. Nešto bez čega smo svi mi na trenutak „živeli“ i iskreno se nadamo shvatili značaj ove dve reči – FREEDOM i GRATEFUL

Mi smo napravili slagalicu, a na vama ostaje da se igrate rečima, šaljete skrivene poruke i najvažnije od svega da uživate u slobodi uzimanja i davanja i da budete zahvalni na radosti koju delite, dok ne prelije!

Autor: Marina Trifunović

Contact

Remake
Gundulićev Venac 24,
11 000 Belgrade Serbia

Tel +381640309209
follow us
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty