Archive

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

 • Gypsy soul košulja

  8.500,00rsd

  Gypsy soul  košulja je komad za sve vaše kombinacije. Košulja  oversize je bela košulja, nazad je duža a napred  kraća. Idealna za kombinovanje i veoma udobna. Inspirisana je muškim krojem i  pristaje uz svaku gradju tela .Uradili smo takvu da je univerzalne veličine, možete samo birati da li želite malo duži ili kraći model u zavisosti od vaše visine. 

  ….

  Več dugi niz godina  se kosulja proizvodi u Beogradu u maloj krojačkoj radionici koju vodi naša koleginica Jovana Kobald.

 • Liberte košulja

  7.700,00rsd

  Statement komad za sve vaše kombinacije.Liberte oversize bela košulja, nazad je duža a napred  kraća.Idealna za kombinovanje I veoma udobna.Inspirisana je muškim krojem I pristaje uz svaku gradju tela .Uradili smo takvu da je univerzalne veličine, možete samo birati da li želite malo duži ili kraći model u zavisosti od vaše visine. 

 • Ljubav košulja

  7.700,00rsd

  Statement komad za sve vaše kombinacije.Love oversize bela košulja, nazad je duža a napred  kraća.Idealna za kombinovanje I veoma udobna.Inspirisana je muškim krojem I pristaje uz svaku gradju tela .Uradili smo takvu da je univerzalne veličine, možete samo birati da li želite malo duži ili kraći model u zavisosti od vaše visine. 

Contact

Remake
Gundulićev Venac 24,
11 000 Belgrade Serbia

Tel +381640309209
follow us
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty