Potpis na porcelanu

Potpis na porcelanu

Po imenu me zovi.

Na zapadu je tradicija da se nakon dolaska novorodjenceta kuci, najcesce u dvoristu, terasi, vidnom ili manje vidnom delu kuce istakne znak sa imenom deteta i datumom rodjenja. Raznoliki oblici sa dekorativnim detaljima, svaki po sebi autentican.

Kod nas je tradicija da se novorodjence obasipa paznjom i poklonima. E, mi smo spojili lepo i korisno, Balkan i zapad. Mnogo puta smo se sreli sa klijentima koji zele autenticnost kod kupovine poklona, i ma koliko god da se u nasem asortimanu nalazilo autenticno, autenticnije, najautenticnije ponekada nije bilo dovoljno.

Tim povodom smo dosli na ideju personalizovanih tanjira u vidu zidne dekoracije. Svima je dobro poznato da je porcelan jedan od GLAVNIH aktera Remake brenda, toliko obozavan i cenjen. Element koji ce doveka biti na pijedestalu, koji ce se vrednovati.

Skoro smo ubedjeni da svako od nas ima bar jednu uspomenu iz detinjstva, da li je to plisana igracka, omiljeno cebe bez koga se nije islo na spavanje ili najlepsa slikovnica. Vintage je ono nama najdraze.

Potpis na porcelanu
Inicijal

Ako smo se necemu obradovale to je bio dobar komad starog porcelana.

Ideja nije namenjena samo onima koji su tek dosli na ovaj svet, mozete je pokloniti svakome ko u porcelanu vidi vecnost i eleganciju.

Remake je omogucio stvaranje uspomena u svom sopstvenom stilu, nudimo Vam priliku da svojim dragim osobama poklonite komad porcelana sa kojim ce kroz zivot stvarati istoriju.

I to sa potpisom.

 Autor: Marina Trifunović 

Potpis na porcelanu

Post a Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Contact

Remake
Gundulićev Venac 24,
11 000 Belgrade Serbia

Tel +381640309209
follow us
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty