4 elementa sreće

4 elementa sreće

4 strane sveta, 4 godišnja doba, 4 elementa sačinjavaju planetu, simbolika broja 4 se ogleda u odlučnosti, marljivosti, metodičnosti.

Četvorka svemu daje smisao, važi za stub svakog društva. Boje koje opisuju broj 4 su plava, zelena i indigo.

4 elementa sreće

Svaka sličnost sa gore napisanim tekstom nije slučajna, samo smo želeli da vam još malo približimo svoju ideju o ovoj kolekciji.

Nakon što smo provele dosta vremena razmišljajući koja su to 4 ključna faktora iz kojih se sastoji svakodnevnica i koje primenjujemo u porodici, medju prijateljima, na poslu, rodila se ideja pod gore navedenim imenom.

Vizija ovog seta je „nasleđe“, poruka koja će se prenositi generacijama da uvek ostanemo ljubazni, graciozni, da pružamo bezuslovnu ljubav kako bi smo osetili i sam blagoslov.

Ideja je zaživela, a onda smo spazili 4 elementa koja nas doslovno opisuju.

KIND – Modla180c

4 elementa sreće

Tvoj osmeh pretvara sve bore u smejalice. Reklo bi se da tvoje lice obasjava i najtmurniji dan, a miris i ukus tvojih domaćih kolača leči sve rane. Kako je to biti devojčica u telu odrasle žene, spoznali smo kroz tebe. Stay as you are, always be kind.

LOVE – Kototamo

4 elementa sreće

Radost prema životu sastavljena iz mozaika svakodnevnice. Dovitljiva, deskriptivna, ponekada stroga ali uvek nasmejana. Takva je ljubav, krije se u detaljima najjednostavnijih obroka, čipkanim zavesama obasjane sunčevim zracima, sveže kupljenom cveću na pijaci. Ljubav je njena tradicija, a naš element sreće.

GRACE – Hleb i lale

4 elementa sreće
Znaš li šta je gracioznost?
Sačekaj da utišam dečiju graju pa ću ti reći. Ne, nije to što misliš.
Gracioznost je kada u gumenim čizmama gacaš po blatu i ubiraš plodove svoje bašte, dok je na licu osmeh sve veći i veći. Gracioznost je u kolaću sa kajsijama kog si posula šećerom, u potažu nakon kog ruka pomiluje stomak i kaže – prijalo je.
Tvoj objektiv otkriva našu perspektivu gracioznosti.

BLESSED – Gospođa Mirkov

4 elementa sreće
Tvoja raskoš je blagoslov, raskošna lepota tvog bića, raskošni ukus tvojih poslastica. Hrabro si donela komad Pariza u srce Zemuna i podelila svu blagodet hrskavih šu-šu zalogaja.
Nismo uspeli da pronađemo nikoga ko bi bolje opisao ovaj element sreće, jednom rečju to si ti.

Ovom prilikom takođe želimo da se zahvalimo BURO.serbia na podršci da naš projekat podeli sa svojom publikom.

Autor: Marina Trifunović
Contact

Remake
Gundulićev Venac 24,
11 000 Belgrade Serbia

Tel +381640309209
follow us
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty