Bela košulja sa stavom

Bela košulja sa stavom

Bela košulja je klasičan odevni komad koji nikada neće izaći iz mode. Trendovi dolaze i odlaze ali ona ostaje Sigurno vam je već poznato da je klasična bela košulja onaj must have komad odeće koji morate imati u ormaru

bela kosulja 1
Kao dobre farmerke, ovaj komad je pravi spasilac. Ukoliko je nosite sa uskim farmerkama i štiklama, imate modernu i elegantnu odeću za noćni izlazak. Ako belu košulju nosite u kombinaciji sa pencil suknjom imate savršen izgled za kancelariju i posao.

Iv Sen Loran je rekao: „Mode prolaze, stil je večan!“; ako je tada na umu imao belu košulju sasvim je bio u pravu. Dok se modni trendovi iz sezone u sezonu menjaju, uprkos godišnjem dobu koje je u trenutku aktuelno ili vrsti materijala koje se preporučuju nju je nemoguće ne spomenuti i izbrisati sa „must have“ lista bilo kog stiliste.

White-shirt-Fuck-off White-shirt-Perfectly-imperfect
POSLOVNO „Perfectly Imperfect“

U kombinaciji sa crnim (kožnim) pantalonama i blejzerom je praktično i efektno rešenje za posao, ali i važan sastanak. Povedite računa o dužini pantalona, u zavisnosti od toga s kojom obućom ih uklapate.

ROMANTIČNO „Day Dreamer“

U beloj košulji i ženstvenoj suknji, zvonastoj ili sa visokim strukom, možete da izgledate nežno, seksi ili nevino, pa na osnovu toga izaberite baletanke, cipele sa visokom štiklom ili bajkerske čizmice.

LEŽERNO „Fuck off“

Farmerke i bela košulja su dobitna kombinacija za „kafićarenje“, neformalni izlazak i druženje sa prijateljima.

1676dc05eeef334f6f95453c672e252b white shirt Day Dreamer

Contact

Remake
Gundulićev Venac 24,
11 000 Belgrade Serbia

Tel +381640309209
follow us
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty